середу, 20 квітня 2011 р.

Залишився 1 місяць до кінця прийму заявок на участь в Кіносцені фесту U.Rok-2011

Вже пройшов місяць з початку реєстрації заявок на участь в Кіносцені Фестивалю U.Rok-2011, а на конкурс вже подали близько 30 робіт з 12 міст України.

В категорії соціальне відео
 — 3 роботи, 10 аматорських короткометражок, 16 кліпів та 2 роботи в категорії «Професійні короткі метри». Плюс ще декілька некатегоризованих відеоробіт.

Таким чином, до кінця відбору залишилося трохи менше місяця  — це час на роздуми та можливо  — зйомки, а також на те, щоб випробувати власну вдачу та перевирити у порівнянні свою творчу та професійну роботу.

«Дуже хотілося б на виході, серед відібраних на кіносцену робіт, побачити відео з усіх регіонів та областей країни, та поки про це говорити зарано, адже і часу ще вдосталь і це не основна мета нашого фестивалю. Головна мета  — показати гостям фестивалю, як і що знімають на теренах нашої держави молоді та талановиті»,  —  каже куратор Кіносцени щорічного фестивалю U.Rok-2011 Вєра Грузова.

Нагадаємо, кінцевий строк подачі робіт на участь в Кіносцені  — 15 травня. Всі умови є на відповідній сторінці нашого блогу, а всі деталі щодо самого фестивалю  — на його сайті. Вєлкам)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Введіть ваш коментар та не забудьте написати своє ім'я...